A Csákvár ellen folytatódik a tesztelés

vajon minek örül Pilu?

Január 26-án, csütörtökön az Aqvital FC Csákvár látogat az ETO Parkba. A meccs most is délután egykor kezdődik a hátsó műfüvesen.

A Videoton és a felcsúti projekt egy kisebb leágazásaként is értelmezhető csapat a tizenharmadik pozícióban telel a másodosztályban, pontosan a kedden legyőzött Szolnoki MÁV mögött.

A télen aztán volt egy kis kavarás a klubnál, ami talán nem független a fentebbi pikírt megjegyzésemtől. Mint közismert, a Központi Bizottság úgy döntött, hogy Pintér elvtársat Mezőkövesdről Felcsútra helyezik át, így a Bognár-Szijjártó kabarépáros által kissé lerongyolt PAFC helyreállítását viszonylag ügyesen megoldó Vincze István létszámfelettivé vált a Puskásnál. Futbóliában senkit nem hagyunk az út szélén, ezért aztán Pilu lehetőséget kapott a Csákvárnál, némi csavar a történetben, hogy a korábbi tréner Toldi Gábor is a stáb tagja maradt.

„Hála istennek, zökkenőmentesen sikerült beilleszkednem. A kollégák, Toldi Gabi, Domján Attila, Hegedűs Feri nagyon kedvesen fogadtak, gyorsan egy hullámhosszra kerültünk.” – mondja Vincze a klub honlapján. Nem vagyok meglepve. Volt bárkinek is más választása?

A keretben vannak „jónevű” spílerek, úgymint Nyilasi [Bálint], Kiprich [Dávid] vagy éppen Lipcsei [Ádám]. Az utóbbi nem rokon, ő a Puskás Akadémiától érkezők népes táborának tagja, mellesleg ifiként a nyíregyházi Bozsik Akadémiáról tette át székhelyét a világ aktuális közepébe. Én a helyébe pár év múlva biztosan eligazolnék a szegedigyulai Szeged 2011-Grosics Akadémiába. Kizárólag az Aranycsapat tisztelete miatt természetesen.

A csákváriak idén három meccset játszottak. Előbb 1-0-ra verték a Szekszárdot (NB III Közép, 9.), aztán megrázták a pofonfát Dunaújvárosban (NB III Közép, 4.). A drukkerek biztosan jól szórakoztak az 5-3-ra elbukott találkozón. Most Bükön edzőtáboroznak, onnan ruccannak Győrbe, de ma délután még megütköztek az Ajkával (NB III Nyugat, 4.) és 3-0-ra nyertek

Mivel a húsz tagú másodosztályban csak öten kaptak kevesebb gólt mint az Aqvital FC, talán mi is láthatunk pár dugót. Tudjátok! Csütörtökön egytől a hátsó műfüvesen.

Kategória: felkészülés, holtszezon
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Horváth Tibor szerint:

    Megyünk! – kell a buzdítás a fiuknak, főleg ilyen hidegben!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.