Vác – ETO 2-0

nem akarom megszokni (fotó: pickle.nine.com.au)

Vác FC – WKW ETO 2-0 (1-0)

Vác FC: Halasi – Hegedűs, Tóth F., Szabó, Gulyás   – Tóth G., Búrány – Zsolnai, Nagy R. (70’ Rása), Major (53’ Borvető)  – Balajti (62’ Kákonyi)

ETO: Gyurákovics – Boszorád (55’ Kabát), Nagy Á., Gyagya, Rokszin (66’ Erdélyi) –Bagi, Pongrácz – Szatmári L. – Szimcso, Beliczky (55’ Magasföldi), Zamostny.

Gólok: 18’ Nagy R. 1-0, 90+3’ Tóth  2-0

 

Kategória: mérkőzés
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Vác – ETO 2-0 bejegyzéshez

 1. Horváth Tibor szerint:

  Ez már nem a fociról szól? – lehet, Mi szurkolók vagyunk a hibásak a vereségekért? Nem tetszik sokunknak ez a sok új szerzemény, nincs győri kötődés.

  Kedvelés

 2. Pusztai Zoltán szerint:

  Nos kedves Tibor, nem a kötődéssel van a gond. Ha sorozatban nyernénk senki se emlegetne semmiféle kötődésbeli problémát. Gólt kéne rúgni, értékesíteni a kevés helyzetből párat. Gólt pedig nem rúghat az edző a csatár helyett… Hajrá Győr!!! Mindörökké ETO!!!

  Kedvelés

  • peppino szerint:

   Az egész csapat formán kívül van. Ez az edző felelőssége és Sóosé. Az egész meccsen nem volt kapura lövésünk. A tizit leszámítva.

   Kedvelés

  • Zöldvérű szerint:

   Meccsek óta nem volt két egyforma felállás. Állandóan tele a csapat védekező típusú játékosokkal. Aki játszotta a focit az el lett hajtva. Nem tudunk beadni sem állított labdából, sem futtából pontosan. Szakmai gondok! Ezek az anyagi gondok mellett a legfőbb problémák. De ugye nem a pénz focizik…

   Kedvelés

 3. TEKI76 szerint:

  Most kell a szurkolóknak a csapat mellé állni, mérkőzés elejétől biztatni, hogy érezzék mi kitartunk ha rossz eredmények közben becsúsznak is .Ha nem párosul elszántsággal, hajtással, jó helyzetkihasználással akkor számon kell rajtuk kérni! /kulturált formában/ HAJRÁ ETO!!!

  Kedvelés

 4. TEKI76 szerint:

  Az is igaz hogy a szurkoló a legnagyobb kritikus, és kérdés meddig türelmes?

  Kedvelés

 5. Pusztai Zoltán szerint:

  ETO és Quaestor…

  Létezik összeesküvés-elmélet, de létezek az is, hogy az elméletet megelőzi az összeesküvés.
  Tehát kezdjük ott, hogy Quaestor, mivel tulajdonképpen máig ennek a levét isszuk.

  Mindenekelőtt, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem: én (miként minden ETO szurkoló!) Quaestor-károsult vagyok. Kérdés minket (ETO szurkolókat) ki mikor kárpótol? Kárpótol–e bárki valaha is? Félő: senki , soha. Sőt… Sőt csapatunk jelenlegi helyzetén tűnődve: cseppet se derűs a kép…

  Tehát kezdjük az elején. Anno elhangzott olyan kijelentés is, hogy az ETO megmentése nem pénzkérdés, és lehet hogy a megyei 3-ba sorolják vissza a klubot. Nos ebből az lett, hogy a „megmentés” mégis pénzkérdés volt, ugyanis így, a pénznek köszönhetően indulhatott az nb 3-ban a csapat. Persze mivel az nb 1-es csapatunkból mindenki elment (edző és játékosok), további anyagi támogatás híján (az Audi szégyellheti magát, hogy a bajban magára hagyta a csapatot, ugyanis „bajban ismertszik meg a barát…”) kizárólag fiatalokból álló csapattal sajnos nem is sikerülhetett első évben az Nb 2-be jutni.

  Na de vissza probléma forrásához. Quaestor és ETO két külön dolog, valahogy valakik mégis „ügyesen” összekapcsolták a kettőt és az ETO hiába volt vétlen, mégis rajtunk verték el a szemfényvesztők a port… Kellett egy bűnbak? Úgy tűnik igen. Persze a valódi bűnösök Tarsoly és főleg megbízói (akik az állami pénzekkel játszottak pilótajátékot, maguk hasznára, mások kárára!) köszönik szépen : jól vannak. Nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy egy ideje Quaestor-ügy mintha nem is lenne: mindenről szó van, de e téren sűrű a csend.

  És akkor itt jön a kapcsolódási pont. Ha bárki azt mondja ETO, a többségnek egyszerre beugrik egy szó: Quaestor… Nos akik naponta szőnyeg alá söprik a bűnszövetkezettel kapcsolatos témát, azoknak nem érdeke, hogy az ETO estleges újbóli Nb 1–es tagsága révén közbeszéd tárgya legyen amiről szerintük hallgatni arany és amiről hallgatnak is. Tehát a ezek szerint, a fentiek ismeretében: a mi feljutásunk most még nem aktuális. Talán majd jövőre, vagy azután, vagy később. Akkor amikor a feledés „jótékony” homálya takarja már a piszkos ügyet… (?!)

  Persze az ETO mostani rossz rajtjához azért valljuk be kellettek a bírók is… Ugyanis arra a szégyenletes tevékenysége, amit hazai pályán műveltek ellenük, szinte nincsenek is szavak… Megrendelésre tették ? Lehet. Sőt az előbbiek tekintetében szinte nyilvánvaló. Emellett persze az is lehetséges, hogy belső ellenség (beépített ember) is van , aki ügyesen és szinte észrevétlenül teszi a dolgát… (Gyanúsítottam lenne, de nevét inkább nem írom ide.) Akik pedig Bekő Balázst szidják, azok nagyot tévednek és nem látnak az orruknál tovább, mivel Ő kiváló edző, és köszönetet mondhatunk azért, hogy Ő van nekünk. Edző nem tud gólt rúgni, stb. A bajok forrását inkább a fentebb említettek holdudvarán kellene keresni. Persze ide kívánkozik az is, ahogyan ikszipszilonok Gyirmóttal kívánnák (kívánják) lefedni, (feledtetni ?) az ETO-t. Nos akkor tisztázzuk: Gyirmót (nem lenézve falut és főleg nem a falusi embert) falu, és sose lesz Győr, hiába építettek akkora stadiont oda, ott sose lesz Gyirmót-Juventus meccs, hogy a többiről (teltház és egyéb)ne is beszéljünk.

  Szóval, egy szó, mint száz: ETO és Quaestor két külön dolog, tehát jó lenne, ha az illetékes urak és elvtársak levennék szeretett klubunk nevét a bizonyos feketelistáról, az Audi pedig
  (ha már a mi kenyerünket eszi) ugyanúgy szponzorálhatna minket, mint rég. Egy ekkora város pedig, mint Győr, ha valamit is ad magára („A jövő Győrben épül”) mielőbb segíti visszajutni az őt megillető helyre : az NB1-be az ETO-t. Hajrá Győr!!! Mindörökké ETO!!!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.