Pótcselekvés a köbön

én is csak áldozat vagyok, érted? (fotó: szon.hu)

A klub felmentette a munkavégzés (értsd: edzéslátogatás) alól Beliczky Gergőt és Boszorád Martint és egyben megkezdte az egyeztetéseket szerződéseik felbontása érdekében.

Ez a hír finoman szólva is érdekes. Nekem az jutott eszembe, hogy amikor egy cégnél nem jönnek a számok és a tulajdonos felé már nem tud a menedzsment semmilyen új dolgot vetíteni, mert már az összes bullshit magyarázatot ellőtte, akkor szoktak átszervezési és személyzeti javaslatokkal előállni, mentve a bőrüket és nyerve talán egy kis időt, ami nekik az életet jelenti.

Egy futballcsapat esetében a szervezeti struktúra átalakítása nehezen értelmezhető, így kizárásos alapon csak a második verzió jöhet szóba.

Az is lehet, hogy az InStat adatok döntöttek, bár erre azért nem tenném fel az életemet. Kövezzetek meg, de én életszerűbbnek tartom, hogy a kő-papír-olló, esetleg más roppant egzakt, döntési szituációban alkalmazható szisztéma okozta Beliczky és Boszorád vesztét.

Esetleg simán nem tetszett a pofájuk.

Az eddigi tíz tétmeccs alatt volt már olyan teljesítménye bárkinek, ami alapján megkérdőjelezhetetlen, hogy helye van az ETO-ban? Nem gondolnám.

Ők ketten voltak azok, akik látványos hibákat követtek el, akár többet is? Nem írta az újság, nem mutatta a tévé.

Boszorád és Beliczky meze maradt patyolat tiszta a mérkőzések végére? Ugyan.

A felszabaduló bértömeg éppen jól jön másnak? Hmmm.

Azt csak csendesen jegyzem meg, hogy a HR-esek leggenyóbb módszerét lépte meg . Azt, amikor a gyanútlan munkatársat még utoljára elküldik melózni jó messzire, aztán másnap közlik vele a hírt. Jó volt Nyírbátorban? Igen? Szevasz!

Egyébként a legárulkodóbb Bekő nyilatkozatának alábbi mondata:

„Megnéztem, ki az, aki benne tud lenni a keretben. Így is van jó pár játékos, akire nem tudok számítani, mert kereten fölülieknek gondolom őket szakmailag.”

Hoppácska! Ezek szerint csak a szerencsén múlt, hogy kit ültettek fel a szopórollerre?

Szégyelljétek magatokat!

túlerővel szemben (fotó: szon.hu)

 

 

Kategória: gondolatok
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Pótcselekvés a köbön bejegyzéshez

 1. Cori szerint:

  Szubjektív:
  Boszorád játéka teljesen felejthető, nem nyújtott semmi kiemelkedőt. Beliczky meg bal oldaon szokott játszani, oda meg (vissza)jött Völgyi.

  Kedvelés

 2. nagyd szerint:

  Nekem a stílussal van bajom. Boszorád egyébként semmivel sem volt rosszabb, mint azok, akik a helyén játszottak.

  Kedvelés

 3. Zöldvérű szerint:

  Teljesen egyetértek.
  Inkább a két sapkást kellett volna kirúgni.
  Hogy miért? Mert ők hozták ide Boszorádot. Ha három meccs elég volt nekik eldönteni, hogy nem az ETO-ba való, akkor miért igazolták le?
  Beliczky meg végig játszotta az összes felkészülési meccset, ő volt a legeredményesebb játékosunk. Aytán bajnokikon már nem nagyon jutott szóhoz…

  Kedvelés

 4. Imike_csak_az_eto szerint:

  Hali ETO-s drukkerek. Arról senki nem beszél, hogy anyagi gondok vannak a ETO-nál? Embereket küldenek el a nagypályáról és a futsal-tól is. Akit meg nem küldenek az inkább lelép… Az egész alapjaiban bűzlik. Több hónapnyi pénzzel tartoznak az edzőknek és a kiszolgáló személyzetnek. Persze lift kell Drucskó Úrnak, hogy fel tudjon mászni a VIP-ba… mellette meg az utánpótlás edzők nincsenek kifizetve. Szerintetek az edzőnknek van önálló gondolata? Milyen összeállítású csapatot küldött ki az utolsó 5 meccsen… Könyörgöm nézzetek már a lapok mögé! Fostalicska az egész. De azért hajrá ETO mindörökké!!!

  Kedvelés

  • nagyd szerint:

   Sok mindent hallok én is, de szóbeszédre, a levegőben keringő hírekre nem alapozhatok posztot. A fülemet azonban nyitva tartom és aggódom én is rendesen.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.