Mínusz

a narancssárga szépen csillog (fotó: pannon-viz.hu)

Nem biztos, hogy érdemes erre akár csak egy karaktert is pazarolni, de bevallom, nagyon idegesít a dolog.

Vannak ezek az ingyenes helyi kiadványok, amiket az impresszumban közéleti meg hasonló baromságoknak hazudnak a kiadóik. Minden pénteken ott figyelnek a levelesládában, szinte észrevétlenül bújnak a többi papírszemét közé. Nem gond, jó lesz a gyereknek papírgyűjtésre.

A Lokállal most nem foglalkozom, olvassa az, aki a elhiszi a közmédia hírműsorait, benne a minden napra rendelt KSH győzelmi jelentéseket a kurva nagy jólétről, a dübörgő gazdaságról, a nem létező munkanélküliségről. No és szereti a TV2-t, amiből kiderül, hogy Simicska egy csicska, Vona meg egy buzi.

A Győr+ már határeset. A közéleti dolgok itt is vonalasak persze, de a kulturális ajánló és mondjuk az önkormányzati hírek (árverések, közmeghallgatások, etc.) hasznosak is lehetnek.

És van sportrovat is, ráadásul a felület 10%-át, azaz negyven oldalból négyet erre szánnak. Néha becsusszan bónusz is, például ha Radnóti képviselő úr elmegy biciklizni, akkor akár a második-harmadik oldalra is bekerülhet az elvtársi testmozgás.

A legfrissebb, szám alapján Győrben a következő sportágak számíthatnak érdeklődésre. Női és férfi kézilabda, női kosárlabda, futsal, úszás, tenisz, teke, dzsúdó és birkózás.

A futball sehol.

Erre persze jöhet bárki azzal, hogy de kérem, ők csak a minőségnek adnak teret, abba pedig a labdarúgó másodosztály nem fér bele. Oké, aláírom, a kézis csajokhoz képest, tényleg csak bohóckodás, ami itt van. De akkor mi a helyzet a férfi szakággal? Azzal a sportággal, amivel kapcsolatban pozitív elfogultságot jelenetek, igazolt versenyző csak a GyÁÉV SK-ban voltam, ha most nem vesszük azt a talán harmadosztályú városi kispályás futballcsapatot, amihez aláírtam ugyan, de egy meccsre sem tudtam elmenni.

Nem arról van szó, hogy állandó rovatot szeretnék a srácoknak, de mekkora fáradságot jelentene az aktuális bajnokiról rendszeresen pár szót leírni?

És nem csak akkor, ha nyerünk.

A városvezetés egyébként szereti a focit.

Vagy mégsem?

Kategória: mindenmás
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Mínusz bejegyzéshez

  1. Horváth Tibor szerint:

    Városvezetés és a foci? – a gyerek már nem itt van nálunk, egyszer megnézték közösen,- ki is kaptunk- /1:4/ – a műlovas az összes pályát lerombolná /na kivétel az alcu/ és csarnokokat építene a helyükre! mindegy mit csak pínzthozzon!

    Kedvelés

    • nagyd szerint:

      A győri foci egyik problémája, hogy olyan városvezetőnk van, aki nem fekszik jól a pártvezetésnél, ráadásul a döntéseit erősen befolyásolja, hogy nem tud felülemelkedni a saját sérelmein.

      Kedvelés

  2. TEKI76 szerint:

    A kézilabda sohasem lesz népszerűbb Győrben mint a foci,még ha 10 BL nyernek a kézis csajok akkor sem, a labdarúgás a világon is népszerűbb!!! BARCA, MADRID (REÁL, ATLETICO), JUVE, BAYERN, PSG, CHELSEA, MAN CITY, MAN UNITED, ARSENAL, bocsánat ha kihagytam valaki kedvecét! NŐI KÉZI: ROSZTOV, VARDAR SZKOPJE, CSM BUKAREST, AUDI ETO: ENNYI AZ ELIT MEZŐNY!!! HAJRÁ ETO!!!

    Kedvelés

    • nagyd szerint:

      Valszeg nagy szívfájdalma minden sportnak, hogy soha nem lesz annyira kedvelt mint a foci. Még az NB II-ben is többen kimennek egy meccsre mint egy mezei női bajnokira.

      Kedvelés

  3. Zöldvérű szerint:

    Ez az önkormányzat lapja.
    Szerinted véletlen, hogy pont akkor szüntek meg a cikkek (mert a szeptember 1-i számig azért írogattak a csapatról) amikor elkezdtek sugdolózni arról, hogy Borkai nem küldi a zsozsót az ETO futball klubnak?

    Kedvelés

    • nagyd szerint:

      Nem látok ilyen szoros összefüggést, bár lehet, hogy tévedek. A múlt héten például volt cikk, és Bekő kirúgását is megénekelték. Az más kérdés, hogy az ő informátoruk úgy tudta, hogy Balázs mégis maradt.

      Kedvelés

  4. Cerberus szerint:

    Borkai referense véletlenül nem volt a 83-as ETO pályaedzője ? Bolla úrra gondolok. Noés talán Hajszán képviselő úr is olvassa ezt a szösszenetet, úgyhogy bizakodásra van ok….

    Kedvelés

    • nagyd szerint:

      Igazán nagy megtiszteltetés lenne, ha Hajszán olvasná a blogot. Én ebben nem hiszek. Ha mégis, akkor sem lesz szerintem változás. Valahol érthető is, azokat promótálják, akiknek erre szükségük van, mert mondjuk a kutya sem jár a meccseikre. És itt most nem a kézilabdára gondolok.

      Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .