Itt az idő, most vagy soha!

egy kis figyelmet kérek (fotó: huffingtonpost.com)

Nem az a gáz, ha valakinek problémája van, hanem az, ha nem néz vele szembe, rosszabb esetben menekül előle.

Az utóbbi időben egyre többet olvasok az ETO-ról. Írt rólunk a Népsport, megjelentünk a Kisalföldben. Bár létezik az a mondás, hogy nem az a lényeg, mi jelenik meg, sokkal fontosabb, hogy beszéljenek az emberről, én most nem vagyok boldog és valószínűleg a többi ETO-szurkoló sem.

Már egy ideje rebesgették, hogy a férfi futball önmagában is elég nagy falat a tulajdonos számára, hát még úgy, hogy ezt megterheljük a női szakággal, meg a futsal brigádokkal. Magam is leírtam, hogy a klubnak elég speciális a helyzete, ti. a legnagyobb „értéke”, azaz az ingatlankomplexum bűnügyi zár alatt van, így egyelőre teljesen reménytelen egy komoly piaci befektetőt leakasztani valahonnan. Normál körülmények között is, de így aztán meg pláne. Az üzembiztos működés fenntartásához minimum varázsló vagy bűvész végzettségre lenne szükség. Ezek híján Mészáros Lőrincre.

Egyelőre egyik sincs a kalapban.

Biztos vagyok benne, hogy folyamatosan ment a tűzoltás, de nagyon úgy tűnik, a lajtos kocsira szép lassan átterjedtek a lángok.

A helyzet súlyosságát sejteti az az apró részlet, hogy míg korábban név nélkül (nemzetisport.hu, kisalfold.hu) hoztak le cikkeknek csúfolt kiszivárogtatásokat, ma már V.Gy. monogram alatt riogat az NSO.

Teljesen nyilvánvaló, hogy valamelyik menedzser szintet lépett és így próbálja nyomás alá helyezni a klubot. Nem egy nagy kunszt, ugyanez megy az átigazolási időszakban. Gyurikám! Akarsz valami ütőset első kézből? Gézát vinné a Galatasaray. Megírod ugye? Nyugodtan megírhatod! A törököket felesleges megkeresni, úgyis letagadják. Tudod, hogy megy ez?

Na most két eset van. Vagy csak a végsőkig húzta a menedzsment a dolgokat, és a nyilvánosság bevonását követően hirtelen megoldódik minden. (No nem a futsalosok és női focisták ügye. Ők kis halak a történetben.)

A másik opció, hogy kurva nagy a baj.

Én ebből a székből csupán azt szeretném kérni, hogy az ETO-drukkolókat tiszteljék meg egy őszinte, a körülményekhez képest alapos és részletes kiállással.

Kösz előre is, Zoli!

Kategória: gondolatok, háttér
Címke: , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Itt az idő, most vagy soha! bejegyzéshez

 1. Zöldvérű szerint:

  Szomorú.
  Szerintem hatalmi harcok vannak a háttérbe, csak Drucskó úr elfelejti, hogy neki nem akarnak már lapot osztani….

  Kedvelés

 2. yancsi szerint:

  Valószínű,hogy valami gáz van,látva a lányok és a futsalosol problémáit,és azt hiszem nemsokára a nagycsapatnál fog kibukni valami! Engem nagyon aggaszt ez a dolog,és valóban jólenne egy korrekt tájékoztatás!

  Kedvelés

 3. Pintér Attila szerint:

  Csak azt nem értem,hogy elvileg a mi régiónk az ország eggyik,ha nem a leggazdagabbja!
  Na most ez a régió .Nem tud sem eltartani,sem felneveln egy nb1-es csapatot?!
  MR.Borkai és ts.-I !!! Ez elgondolkodtató!!!!!!
  1904!!!!!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.