Beléptünk végre a húspiacra

nagyon örül a gólnak (fotó: nso.hu)

Megszereztük Erdélyi László alteregóját. Daru Bence szintúgy a Magyar Futball Akadémia (értsd! a Honvéd akadémiája) „terméke” mint Laci. Külsős, a Honvédhoz közel álló forrásom a kurva magas szavakkal illette a srácot és hiszek neki.

Fontos szempont, ha valaki magas. Én sem vagyok kicsi, de valamiért nem vitt el a Valencia CF. Vélhetően nem ártott volna, ha ügyes is vagyok.

Bence nagy reménye volt iskolájának, de egyelőre nem váltotta be a reményeket. Hemi bácsi nyilván azt szeretné, ha rengeteg pénzt hoznának az akadémiáról kirajzó futballzsenik, de egyelőre csalódnia kell, kellett. Az egy fontos dolog, hogy bevételt csak az jelent, ha profi szerződést kap a delikvens. In medias res! Nézzük csak meg, mi van Márton Adriánnal, őt a SPAL u17 vitte el és nem a SPAL a Serie A-ba! A túltelített piacon minden bizonnyal rengeteg hasonló képességű spíler várja a csodát.

Nem fog eljönni.

Mivel Darut többszörösen kölcsönadták (Siófok, ZTE), vélhetően nekünk sem jelent plusz manit a megszerzése. Hurrá! Fontos tényező a transzferár, de biztosan nem ez volt a döntő. Csóringerek vagyunk, de talán van még helye a szakmának.

Welcome to Győr, Bence! Mit is kérjek tőled?

Hozd a 2015/16-os szintet, barátom! 25 bajnokin 22 gól. Nekünk idén tizenhét meccsünk maradt. Ez mit jelent? 15 gólt. Hajrá!

Ez a mutató még Messi Leónak is dicsőségére válna, szóval elég lesz a 10.

2-2 után eldönti

Kategória: újfiúk
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.