Balázs már jobban van

Balázs (fotó: eto.hu)

Majdnem napra pontosan öt évvel ezelőtt felejthető bajnoki meccset játszott egymással a Kecskemét és a DVSC (végeredmény 0-0).

A harmadik percben a hazaiak jobbhátvédje egyszerre ugrott fel egy labdáért csapattársával és az ellenfél támadójával, majd a földre esett. Rövid ápolás után folytatta a játékot és végigjátszotta az egész mérkőzést. A Nemzeti Sporttól 5-ös osztályzatot kapott a teljesítményéért.

„Természetesen (a csapatorvos) megkérdezte, hogy érzem magam, de a pályán műszerek híján nem állíthat fel pontos diagnózist. Márpedig valóban nem éreztem fájdalmat, csak zsibbadást. Kaptam az orromba két tampont, szédültem egy kicsit, de gyorsan elmúlt. A szünetben az orvos megint megvizsgált, s mondta, szerinte eltört a bal járomcsontom, de szóltam, hogy bírom a terhelést. A második félidő alatt végig folyt a vérem, de nem az orromból, hanem váladékot éreztem a torkomban. Folyamatosan véreset köptem, és a mérkőzés végén már rosszul éreztem magam.” – mesélte később az esetet.

„A mérkőzés után újabb, de alaposabb orvosi vizsgálat következett, és akkor már szemmel látható volt, hogy eltört és el is mozdult a csont, ráadásul nyomott egy ideget, amitől a zsibbadás nem múlt el.”

És hogy miért nem kért cserét?

„Mert nem tudtam, hogy eltört az arccsontom.” – szólt a teljesen logikus válasz.

Alig több mint másfél hónappal később már újra a kezdőcsapat tagja volt, amikor a Kecskemét 5-2-re verte a később bajnokságot nyerő ETO-t.

*

A legfrissebb hírek szerint Koszó Balázs túl van egy nagyon komoly műtéten és a körülményekhez képest jól van.

A fenti történet róla szól. Nincs kétség, ritka kemény fából faragták, biztos, hogy ebből a helyzetből is fel fog állni.

Ő már az ETO család tagja. Ki-ki meggyőződése szerint szorítson vagy imádkozzon a minél gyorsabb felépüléséért.

Kategória: gondolatok
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.