Sajnos

hukk (fotó: origo.hu)

Az első hét kör nyilatkozatai.

“A Budaörs labdabiztos, játszó csapat, ennek ellenére mindkét félidőben megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Ismét beigazolódott, hogy nem szép, kidolgozott helyzetekre játsszák a futballt, hanem gólokra.”

“Nagyon sokat tettünk azért, hogy ilyen arányban győzzünk, egy nagyon jó ellenféllel szemben, amely egy pillanatig sem adta fel. Éppen ezért az utolsó pillanatig kellett koncentrálni. Nagyon örülök a győzelemnek.”

“Jól védekeztünk, nem volt veszély a ZTE támadásaiban. Nem bánt a döntetlen, pedig sokat tettünk a győzelemért, de a kapu előtt jobban kellene dönteni.”

“Rendkívül büszke vagyok a csapatra, arra, hogy tíz emberrel két gólt is szereztünk. Ez fantasztikusan nagy dolog. Nagyon akarták a fiúk ezt a győzelmet és úgy érzem, most váltunk igazán csapattá, mert hittek abban, hogy ezt emberhátrányban is meg tudják csinálni.”

“Az osztályhoz mérten igazi rangadót játszottunk. A meccs elején mi domináltunk, helyzeteink alapján több góllal kellett volna vezetnünk, de sajnos ez elmaradt. A második részben feljött a Vasas, de a mérkőzés vége ismét a miénk volt. Nagyot küzdött a csapat, meg tudtunk újulni, a cserék sokat dobtak a mérkőzésen.”

“Gyengén kezdtünk, és az első félidő végén a kiállítás felborította a taktikánkat. Ennek ellenére emberhátrányban is uraltuk a játékot, de csak egy gólra futotta.”

“Sajnos, komoly előnyt adtunk az átaludt első játékrésszel, ami után a szünetben felráztuk a fiúkat és sikerült egyenlíteni. Ez lélektani előnyt jelentett, de ezután az ellenfél tudatosan tördelte a játékot. Az ellenünk ítélt tizenegyes megpecsételte sorsunkat, míg mi a saját büntetőnket sem tudjuk értékesíteni.”

 

Kategória: kérdéske
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Zöldvérű szerint:

    Géza, Géza! Megint hülyének akarsz minket nézni? Ezg találtátok ki a Soóssal?
    Aki kint volt láthatta, hogy az egyenlítésünk is csak egy csákvári hibának köszönhető, amúgy hasonló mederben folyt a játék a második játékŕészben is mint az elsőben. Úgy mentek át a vendégek az általad összeállított nem létező középpályán ahogy akartak…
    A végeredmény meg ránk nézve hízelgő, akár kehetett volna 1-7 is a száz százalékos helyzetek alapján.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.