Szabad egy táncra?

mindenki helyettesíthető (fotó: port.hu)

A Hosszabb mint zöld Blog értesülése szerint hirtelen megszakadtak a tárgyalások az ETO és Tornyi Barnabás között, így a korábban több NB I-es csapatnál, így Győrben is megforduló, jelenleg az Egyesült Államokban dolgozó tréner biztosan nem lesz a csapat edzője. Magát megnevezni nem akaró forrásunk szerint a tengerentúlon dúló koronavírus járvány miatt hiúsult meg a szerződés, mivel nem lehet tudni, Tornyi mikor hagyhatja el Orlandót, és a klub olyan valakit keres, aki pár napon belül megkezdheti a munkát. Blogunk információi szerint végül Eric Gerets lehet a befutó, akit egyesek már látni is véltek elegáns öltönyben az ETO Park Hotel parkolójában, illetve úszógatyában a stadion egyik zuhanyzójában, ami a legközelebb található ahhoz a régi, már lebontott kabinhoz, ahol a régi stadionban tusizott, miután kiszórta a játékvezető sporttárs azon a legendás 3-0-s meccsen.

Tornyi egyébként azt követően került képbe, miután a kisalfold.hu megírta, hirtelen megszakadtak a tárgyalások az ETO és Szabó Zoltán között, így a jelenleg Topolyán dolgozó tréner biztosan nem lesz a csapat edzője. Egy magát megnevezni nem akaró forrás szerint az egykori futballistát a Puskás Akadémia kereste meg visszautasíthatatlan ajánlattal, felkínálták számára az akadémia szakmai igazgatói posztját, amit közel másfél órás gondolkodást követően elfogadott, majd az eBay-en rendelt egy ’65-ös Cadillac-et.

Szabó egyébként azt követően került képbe, miután az nb1.hu megírta, hirtelen megszakadtak a tárgyalások az ETO és Moke Adede Moto között, így a korábbi győri közönségkedvenc csatár, aki korábban Angolában is dolgozott edzőként, de jelenleg éppen nincs munkája, egyelőre biztosan nem lesz a csapat edzője. Egy magát megnevezni nem akaró forrás szerint a megállapodás azért nem jött össze, mert kiderült, Moke edzői papírjai nincsenek teljesen rendben, a Botswanában megszerzett CAF Pro licensz ugyanis legjobb esetben egy kettes TF diplomával egyenértékű, így nem csak a kispadra nem ülhetne le, de még az öltözőbe se mehetne be.

Moke egyébként azt követően került képbe, miután a semlegesterfel.com megírta, hirtelen megszakadtak a tárgyalások az ETO és Varga Péter között, így a lipóti sikertréner biztosan nem lesz a csapat edzője. Egy magát megnevezni nem akaró forrás szerint a megállapodás azért nem jött össze, mert Varga imádja a Lipóti Pékség által gyártott kakaós csigát, így a zöld-fehérek által felajánlott több raklapnyi Győri Édes édeskevésnek bizonyult.

Varga egyébként azt követően került képbe, miután a futbalnet.sk megírta, hirtelen megszakadtak a tárgyalások az ETO és Peter Lérant között, így az egykori szlovák olimpiai válogatott játékos, aki játszott a német amatőr ligában, illetve a szlovák mellett az osztrák, a svájci, a horvát, a lengyel, a magyar, a szlovén, a görög és a bolgár elsőosztályban is, február óta pedig a Szeredet trenírozza a Fortuna Ligában, egyelőre biztosan nem lesz a csapat edzője. Egy magát megnevezni nem akaró forrás szerint a megállapodás azért nem jött össze, mert csak.

Lérant egyébként azt követően került képbe, miután a nso.hu megírta, hirtelen megszakadtak a tárgyalások az ETO és Pintér Attila között, így a korábbi győri aranykovács mégsem lesz a csapat edzője. Egy magát megnevezni nem akaró forrás szerint a megállapodás azért nem jött össze, mert miután Pintér vázolta elképzeléseit, majd rátértek az anyagi részletekre, a felek jót nevettek és barátsággal elköszöntek egymástól.

És mindez mehetne még a végtelenségig, de nem fog.

Egyébként mindenkinek ajánlom a Showder Klub futó ismétléseit az RTL II-n, ha tényleg nevetni akartok.

Kategória: mindenmás
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.