Zártkapu, zártosztály

zöldre van a, zöldre van a (fotó: wordpress.com)

Egy hete kaptam meg az első vakcinát. Oltási igazolványom nincs, ami egyébként teljesen normális dolog, bár a közelmúltban volt rá bőven példa, hogy az első dózis után néhány nappal már hozta is a plasztikot a postás. Biztosan abban is van valami ellenanyag, ami sugároz, főleg akkor hat, ha a szíve fölött hordja az ember, bár a pacemaker adását kissé zavarja. Most ugye nyitás van, mert jól alakulnak a számok, szépen jönnek az elvárt eredmények, örülnek az elvtársak odafönt, nekem valamiért mégis Hofi egyik klasszikus története jár a fejemben folyton, amikor a központban tizennégy malac volt a terv, de a végén csak tízet fialt az a nyomorult koca.

Szóval kinyitott a pálya, az ETO játszik rajta, ha lehetne menni, én mégsem ülnék bicajra. Mert bőven van kockázat.

De egyébként sem mehetnék, hiszen a hír ugyebár az, hogy a Gyirmót-ETO derbi továbbra is zártkapus lesz, ebben állapodott meg ugyanis a két klub.

Felelős emberek a felelős helyen, ez igazán derék. Jár a taps.

„Tájékoztatjuk a szurkolókat és az érdeklődőket, hogy a vendég csapat vezetőivel egyeztetve meghoztuk azt a felelősségteljes döntést, miszerint a 2021.05.02-a vasárnapra kiírt Gyirmót FC Győr – WKW ETO FC Győr Merkantil Bank NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

Jelen helyzetben bizonytalan annak a kimenetele, hogy a jogszabályi háttér megvalósul, és nézőket lehetne beengedni a mérkőzésre. Véleményünk szerint az idő rövidsége miatt nem lehet felelősséggel felkészülni a találkozó nézők előtt történő megrendezésére.

Ennek megfelelően – különös tekintettel a Covid helyzetre – nem látjuk lehetőségét annak, hogy biztonságosan, a jogszabályoknak megfelelően, a nézők egészségének megóvása mellett nézők részvételével megrendezhessük a mérkőzést.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzést az M4 Sport + TV csatorna élőben közvetíti, illetve online is követhetik a találkozó eseményeit az m4sport.hu weboldalon, így ott mindenki megtekintheti a találkozót.”

Hello Mr. Bullshit!

A kérdésem csupán csak az, hogy mi a fenének kell ekkora baromságot leírni, ha már egyszer úgy döntött az ember az asztal mögött, hogy indokol?

Mutatok két verziót.

i)A szurkolóink egészségéért felelősséget érző klubvezetőként úgy döntöttünk, hogy a megengedő szabályozás ellenére zárt kapuk mögött tartjuk a mérkőzést, mert számunkra a legfontosabb a drukkerek biztonsága. Hajrá Gyirmót! Hajrá ETO! Hajrá Győr!

ii)Az elmúlt időszak kilátástalan játékát látva úgy döntöttünk, hogy jobb a békesség, túl sokáig volt messze egymástól szurkoló és játékos, korai még összeengedni őket, a hirtelen megváltozott körülmények előre nem várt hatással járhatnak, ami egyik fél számára sem lenne jó. Klubunk ezért szisztematikus érzékenyítési folyamatba kezd, aminek első lépcsője az lesz, hogy újra lehet használni a chatfunkciót a YouTube csatornánkon. A moderálás jogát természetesen továbbra is fenntartjuk. Hajrá ETO! Hajrá izé!

Bármelyik megoldás mennyivel tökösebb lenne, nem?

Kategória: mindenmás
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.